Gå och rösta i EU-valet

Det behövs fler Vänsterpartister i EU-parlamentet. Läs mer om vad vi vill göra och hur du kan hjälpa till att göra skillnad.

Du och alla andra svenskar har hittills betalt mer än 300 miljarder kronor till EU. Vad har du fått tillbaka? Om du inte är en storbonde eller byråkrat i Bryssel har du antagligen inte fått något alls.

Vänsterpartiet vill sluta kasta pengar i det svarta hål som kallas EU. De miljarder vi varje år betalar ut skulle räcka till 50 000 fler förskollärare, fritidsledare, sjuksköterskor och lärare i Sverige och därmed även i Örebro län.

 

 

Läs mer på:  www.vansterpartiet.se/euval2009

 

 tidningen 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv
hbtq-260x108
blimedlem
håll ihop Sverige
Webbsidan sköts av Jihad Menhem
image2-248x62